Om mig


Jag har hela livet haft ett stort intresse för naturen. När  jag var liten visade det sig genom att naturprogram var mer spännande än Björne och att bland det mest spännande jag kunde göra med familjen var att åka till Skansen. Numera visar sig intresset genom en längtan ut på tur, miljöengagemang och naturfotointresse.

13-so-Etappe2-S-494Jag har nu sagt upp mig från mitt jobb som lobbyist för miljö- och friluftsorganisationer för att ge mig ut på segeltur. Vart jag ska segla vet jag inte. Jag vet däremot att kameran kommer användas flitigt under turen och jag kommer skriva turer jag gör både till sjöss och på land..

I tillägg till att skriva om turer ger jag också tips till dig som vill ut i naturen eller vill lära dig mer om fotografering. De bygger på många år erfarenhet med turer i naturen, framför allt i fjällen, med kamera i ryggsäcken.

Vill du även ha tips om segling och annat båtliv? Jag har även startar Sjömanskap.se där du kan få råd om detta som bygger på den erfarenhet jag fått efter att ha bott ombord på min segelbåt.

Gillar du mina bilder? De kan köpas för att till exempel hängas upp på väggen. Du hittar några av dem på Printler. Saknar du någon bild där kan du ta kontakt på post@staffansandberg.se.

Sidan uppdateras ofta, gilla min sida på Facebook för att inte missa några uppdateringar.

Denna sida använder cookies för att få ut anonym statistik om besökande och spåra annonsklick.

Du hittar även mine blogginlägg på Blogghubb.se, Naturfeed.se och Bloggfeed.se.

Presspolicy

På denna blogg förekommer olika typer av annonsering. Utöver bannerannonser förekommer också affiliatelänkar. Det betyder länkar där jag får provision om någon klickar på länken och handlar något, inte bara den produkten jag länkar till. Om ett inlägg inehåller affiliateannonser står det märkt på sidan.

Jag får också produkter gratis eller till reducerat pris för att testa dem. Också i dessa tillfällen framgår det på sidan att det är i samarbete med ett företag. I samarbete med olika företag går jag aldrig med på vilkor där jag inte kan skriva en ärlig recension av produkterna.