Om mig


Jag har hela livet haft ett stort intresse för naturen. När  jag var liten visade det sig genom att naturprogram var mer spännande än Björne och att bland det mest spännande jag kunde göra med familjen var att åka till Skansen. Numera visar sig intresset genom en längtan ut på tur, miljöengagemang och naturfotointresse.

13-so-Etappe2-S-494Jag har tagit ett längre uppehåll från mitt jobb i Forum for Natur og Friluftsliv för att ge mig ut på några långa turer. Under turerna kommer jag lägga ut turrapproter och bilder flera gånger i veckan om jag har täckning.

I tillägg till att skriva om turer ger jag också tips till dig som vill ut i naturen eller vill lära dig mer om fotografering. De bygger på många år erfarenhet med turer i naturen, framför allt i fjällen, med kamera i ryggsäcken.

Sidan uppdateras ofta, gilla min sida på Facebook för att inte missa några uppdateringar.

Denna sida använder cookies.

Presspolicy

På denna blogg förekommer olika typer av annonsering. Utöver bannerannonser förekommer också affiliatelänkar. Det betyder länkar där jag får provision om någon klickar på länken och handlar något, inte bara den produkten jag länkar till. Om ett inlägg inehåller affiliateannonser står det märkt på sidan.

Jag får också produkter gratis eller till reducerat pris för att testa dem. Också i dessa tillfällen framgår det på sidan att det är i samarbete med ett företag. I samarbete med olika företag går jag aldrig med på vilkor där jag inte kan skriva en ärlig recension av produkterna.