Annonsering

Sidan har i genomsnitt över 80 000 besök i året. Många kommer till min sida för att få tips om utrustning för både friluftsliv och fotografering.

Jag testar utrustning och skriver om mina erfarenheter på min hemsida. Ta kontakt om du är intresserad av att det ska vara med ett test av er utrustning på min hemsida. Jag ger en ärlig recension, även av sponsrad utrustning. Jag försöker i så stor grad som möjligt publicera sponsrade recensioner när man kan förvänta att många läser inlägget.

Jag skriver också sponsrade inlägg om jag anser att det är i bloggens intresseområde. Pris är beroende av hur lång tid det tar att skriva inlägget, men minst 800 kronor. Min sida består både av ”nyhetsartiklar” och en del där sidorna uppdateras för när nya saker tillkommer och för att passa sökmotorers  uppdateringar av algoritmer. Om jag skriver en artikel tar jag betalt per år. På sidan får ni en eller flera nofollow-länkar till er sida. Jag accepterar inte samarbeten där jag ska lägga ut en dofollow-länk. Det kommer stå högst upp i inlägget att det är ett sponsrat inlägg.