Om mig

Jag har hela livet haft ett stort intresse för naturen. När  jag var barn visade det sig genom att naturprogram var mer spännande än Björne och att bland det mest spännande jag kunde göra med familjen var att åka till Skansen. Numera visar sig intresset genom en längtan ut på tur, miljöengagemang och naturfotointresse.

Jag är biolog och jobbade tidigare med att försvara norska miljö- och friluftsorganisationers intressen. Numera jobbar jag frilans som skribent och fotograf. Jag har även gett ut boken Felsökning för fotografer där jag ger grundläggande tips om fotografering. I tillägg till att skriva om friluftsliv och fotografering ger jag även tips om segling på Sjömanskap.se.

Jag är ofta bosatt på min segelbåt och seglar till platser med bra vandring och spännande natur.

Tidigare skrev jag om mina resor här på min hemsida. Numera har jag gått över till att skriva om mina turer på Instagram. Sök efter @staffansandbergfoto.

Gillar du mina bilder? De kan köpas för att till exempel hängas upp på väggen. Du hittar några av dem på Printler. Saknar du någon bild där kan du ta kontakt på post@staffansandberg.se. Du kan även ta kontakt på telefonnumer 072 34 144 13.

Presspolicy

På denna blogg förekommer olika typer av annonsering. Utöver bannerannonser förekommer också affiliatelänkar. Det betyder länkar där jag får provision om någon klickar på länken och handlar något, inte bara den produkten jag länkar till. Om ett inlägg inehåller affiliateannonser står det märkt på sidan.

Jag får också produkter gratis eller till reducerat pris för att testa dem. Också i dessa tillfällen framgår det på sidan att det är i samarbete med ett företag. I samarbete med olika företag går jag aldrig med på vilkor där jag inte kan skriva en ärlig recension av produkterna.