Felsökning för fotografer


Fotografering kan kännas överväldigande, det är mycket man ska lära sig om man vill ta bra bilder. Problemen kan vara många, ibland förstår man inte varför en bild blev dålig. Varför blev den suddig? Varför blev den mörk? Vad är de färgade linjerna längs övergången mellan mörka och ljusa områden? Inte minst: Hur blir man av med problemen? När man lärt sig grunderna kan det vara svårt att hålla rätt på alla möjliga lösningar.

Instruktionsböcker för teknisk utrustning berättar hur man ska göra för att apparaten ska fungera. Trots det blir det ibland fel.

Instruktionsboken kan vara lång. Man vet inte var man ska börja leta efter orsaken till problemet. Det kan vara många möjliga lösningar som är spridda i flera kapitel. Därför finns det ofta en felsökningsdel. Där startar man med problemet. Instruktionsboken berättar vad som kan vara orsaken och kort om hur det kan lösas.

Den här boken är felsökningsdelen i en instruktionsbok för fotografer. Genom att starta med problemet, gå vidare till orsaker och till slut kort om lösningar får du möjlighet att ta bättre bilder, utan stor bakgrundskunskap.

Köp boken hos Adlibris eller Bokus.