Artikel om min tur i Bergens Tidende

Många blir intresserade att höra mer om min kommande långtur när jag berättar om den, journalister är inget undantag. Idag publicerades en artikel om min nästa långtur i flera norska tidningar.

I helgen startar Friluftslivets vecka i Norge, det är dessutom Friluftslivets år. När dessa saker sammanfaller blir det extra mycket aktivitet runt i hela landet. I helgen försöker man få så många som möjligt att sova ut. Det gjordes ett liknande stunt i mitten av januari då miljöministern skickade ut ett brev till alla ordföranden i alla norska kommuner med en uppmaning om att sova ute. Också denna gång ska politikerna vara med, nu är det dessutom mitt i valkamp. Det väcker medias intresse, Bergens Tidende är inget undantag. De tog kontakt med mig tidigare denna veckan för att skriva en artikel om min nästa långtur. Samma artikel blev publicerade i sex olika morgontidningar.

I helgen sover tusenvis ute i naturen. Staffan (32) tok det steget videre.

friluftsblogg-artiklar_i_tidningar

 

Posted in Förberedelser inför långtur.