Missat möte

Norge är stort, men det är ändå relativt stora chanser att möta någon som går Norge på langs. Dessvärre missadejag med små marginaler en vän som är på väg åt andra hållet. 

Jag är inte ensam om att vara på tur genom Norge. Just nu är bland annat Christian på väg söderut. Vi hade pratat om att träffas på vägen, men det är inte så lätt att få till. Norge är trots allt brett här nede och jag följer inte den vanliga färdvägen.

När jag närmade mig Røldal var vi inte långt från varandra. Han hade besök av sin fru, därmed tillgång till bil, men hon hade tidsfrist för hemresan.

Vi skickade SMS mellan oss, jag förlorade täckningen i några timmar. När vi äntligen nådde varandra kunde vi konstatera att vi missat varandra med någon timme. Vi är ute så länge, men missar varandra med så liten marginal. Det hade varit roligt att möta någon jag känner som är ute på långtur, men det blir kanske senare. När han är framme i Lindesnes ska han upp till Finnse och gå till Norges västligaste fastlandspunkt. Hans mål är nämligen att gå till landets alla ytterpunkter.

Solceller

Laddning av mobiltelefon.

Hus

Gammal bebyggelse på fjället.

Höstfärger

Molnen gjorde att bara delar av fjällets höstfärger lystes upp.

Höstfärger

Jag var tidigare orolig för att det knappt skulle bli höstfärger i år, men det har blivit ganska bra.

Posted in Långa turer.