En dagstur i dimman

Dimma och regn, det var vädret som mötte mig när jag tittade ut på morgonen. Det skulle också bli det dominerande vädret i dag. 

Planen i dag var en dagstur innan jag fortsätter vidare på etappen till Sinnes. Väderleksrapporten på morgonen visade lite regn under dagen och eventuellt sol på kvällen. Det visade sig vara lite för optimistiskt. Det regnade visserligen lite, men det höll på från morgon till sen eftermiddag.

Det blev en dagstur, men jag såg inte så mycket på grund av dimman. Tidigare har jag fotograferat i dimman, men i dag när det var regn och avsaknad av unika motiv valde jag att inte ta några risker med att få kameran förstörd av fukten.

Hur blir det i kväll? Spricker det upp som väderleksrapporten sa? Det har i alla fall slutat regna. Det var i alla fall godkänt fotoljus i går kväll som jag fick möjlighet att fotografera i. Det ser ut som att det kan ta ett tag innanjag återigen kan fotografera i det varma kvällsljuset.

Björk

Vinden sliter i träden.

Gräs

Gräs i kvällsljus.

Solnedgång

Solnedgång

Fjäll

Fjällen runt Tonstad.

Tält

Utsikt från tältet.

Dimma

Dimma

Droppar

Vattendroppar efter regnet.

Posted in Långa turer.